DSC8318

Verhuur bovengrondse afvalcontainers

FlexCoRent biedt iedere organisatie een oplossing voor de inzet en verhuur van tijdelijke afvalcontainers. Wij hebben een groot aanbod van diverse soorten en typen bovengrondse onderlossende afvalcontainers beschikbaar. Deze variëren tussen de drie en vijf kuub en kunnen naar wens van de klant, kort of langdurig, worden verhuurd.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Tijdelijk of landurig bovengrondse (onderlossende) afvalcontainers nodig? FlexCoRent biedt een snelle oplossing voor voorziene of onvoorziene problemen met afvalcontainers binnen uw gemeente of organisatie. Wij verhuren nieuwe en gebruikte containers waar en wanneer daar behoefte naar is, ongeacht de termijn en indien nodig nog dezelfde dag geleverd. Plaatsing en transport zijn in eigen beheer.

In welke situaties kunnen wij u onder andere van dienst zijn?

  • Wanneer tijdelijk extra bijplaatsing van één of meerdere containers is gewenst
  • De aanwezige inzamelmiddelen defect, afgekeurd of onbruikbaar zijn
  • De inzamellocaties tijdelijk of langdurig niet bereikbaar zijn
  • Bij herinrichting van stedelijk gebied

Onze containers variëren tussen de drie en vijf kuub en kunnen in alle fracties worden geleverd, in elke gewenste kleur en zelfs voorzien van een opdruk of logo. De meeste containers zijn modulair, wat betekent dat er naar voorkeur gewisseld kan worden met fractie-inworp en opnamesystemen. Zo kunnen de containers worden geleverd met 3-haak (onderlosser), aanslag of Kinshofer. We beschikken over vijf verschillende containerfracties waaruit gekozen kan worden:

  • Restafval
  • Glas
  • Papier
  • PMD
  • Textiel

De textielcontainers zijn volledig waterdicht, zodat ingezamelde kleding niet nat wordt en hergebruikt kan worden. Deze containers zijn voorzien van een luik aan de voorkant, om zo de inhoud eruit te halen. Alle andere containers zijn onderlossers.

DSC8240

Mooi portfolio opdrachtgevers

Wij leveren in heel Nederland, met opdrachtgevers als de gemeenten Amsterdam, Arnhem, Den Haag en Utrecht en aannemers als BAM, Mourik en Van Gelderen. Ook voor kleinere gemeenten of organisaties gaan wij graag aan de slag.

DSC8345

Betrouwbaar, schoon en snel geleverd

Na iedere verhuurperiode wordt elke container grondig gereinigd, zowel van binnen als van buiten. Al onze containers worden jaarlijks gekeurd, daarmee is de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze producten gewaarborgd.