Contrade nov2022 004 Edit

Correctief onderhoud

Mocht u onverhoopt te maken krijgen met een defect van een door ons geleverd product of is het zo dat wij op locatie zelf een probleem signaleren, dan zorgen wij er vanzelfsprekend voor dat dit euvel zo snel als mogelijk wordt opgelost.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Voor het uitvoeren van dit correctief onderhoud beschikken wij over het juiste materiaal en de gewenste flexibiliteit. Zo kunnen we vrijwel altijd snel anticiperen op het probleem door de inzet van onze twee nieuwe DAF-servicetrucks, inclusief mobiele werkplaats en up-to-date gereedschap.

Deze moderne en duurzame voertuigen zijn uitgerust met zonnepanelen, waarmee de monteur onderweg altijd over 230 volt beschikt. Ook voor onze opdrachtgevers de meest duurzame keuze dus.

Contrade nov2022 006

Altijd bereikbaar, snel beschikbaar

Wij zijn flexibel inzetbaar, altijd bereikbaar en snel beschikbaar. Wij begrijpen dat u soms onverwacht snel moet schakelen en dan een oplossing nodig heeft en bewijzen al jaren dat we dit goed kunnen.

Contrade nov2022 004 Edit

Modern en duurzaam materieel

Door de inzet van eigen, modern materieel kunnen wij garanderen dat de werkzaamheden die wij voor u verrichten, met de juiste zorg en op de meest duurzame manier worden uitgevoerd.