Upload 20230519 125208

Advies

Bent u op zoek naar een partij die u bij kan staan in het traject om (tijdelijke) containers op de juiste plek binnen het straatbeeld te plaatsen en daarbij ook te voldoen aan de meest actuele wet- en regelgeving? Ook daar kunnen wij mee helpen.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Door onze gedegen kennis en ruime ervaring in de afvalbranche, weten wij wat er vanaf de eerste stap nodig is om deze gang van zaken in goede banen te leiden. We zijn bij de start van het aanbestedingsproject, maar denken daarna ook mee over de locatiebepaling en onderhouden het contact met zowel de opdrachtgever als de betrokken aannemer(s).

U kunt als klant, waar ook in Nederland, uitgaan van complete ontzorging. Zowel in het voor- als natraject voeren wij de benodigde controles uit. Is er gedacht aan de gewenste rolstoelvriendelijkheid? Komt het aanwezige groen door de plaatsing van de containers niet in het gedrang? En hoe zit dit met het straatwerk? Daarnaast dragen wij zorg voor de bijbehorende administratie, dus ook de KLIC-melding wordt door ons gedaan.

DSC8431

Kennis en ervaring

Wij weten wat er voor nodig is om uw klantvraag vanaf het eerste contactmoment op waarde te schatten en welke vervolgstappen er vervolgens moeten worden genomen.

DSC8296

Optimale ontzorging

U kunt als klant, waar ook in Nederland, uitgaan van complete ontzorging. Zowel in het voor- als natraject voeren wij de benodigde controles uit.