DSC5848
Werken bij FlexContainer Groep

Werk jij met ons mee aan een schonere wereld?

Bij FlexContainer Groep zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven nieuwe collega's.

FlexCollect en FlexCoTech zijn onderdeel van FlexContainer Groep, dat gemeenten en bedrijven ondersteuning geeft op het gebied van afvalinzameling van bovengrondse en ondergrondse (onderlossende) containers. Door de inzet van eigen materieel en personeel voorzien wij in optimale flexibiliteit en kunnen wij garanderen dat de werkzaamheden met de juiste zorg worden uitgevoerd.

Neem contact op

Het team van FlexContainer Groep

Bij FlexCollect en FlexCoTech werken we in een klein, gezellige team met Nieuwe Wetering als standplaats (direct langs de A4). We zijn dagelijks buiten aan het werk, als rijdend visitekaartje. Als je bij FlexCollect en FlexCoTech werkt, kan je tegen een stootje en vind je vieze handen krijgen geen probleem. En als er een keer overuren moeten worden gedraaid, schrik je daar niet van.

Jouw bijdrage aan een schonere wereld

Wij zijn al jaren een betrouwbare en duurzame partner voor al onze klanten, jij draagt er met jouw handelen elke dag opnieuw aan bij om onze service op topniveau te houden.

Onze vacatures

FlexCollect

Chauffeur M/V

Bij FlexCollect en FlexCoTech zijn wij wegens de uitbreiding van onze werkzaamheden en ons wagenpark per direct op zoek ...